அரைத்து விட மூணு வித மசாலாக்கள் .....
1. தேங்காய் --1 கப்
பூண்டு --5
2. தேங்காய் -- 1 cup
பூண்டு --5
சோம்பு --1/2 ஸ்பூன்
பச்சை மிளகாய் --2
பொட்டுக்கடலை --1 ஸ்பூன்
வரமிளகாய் --4
3. தேங்காய் ---- 1 cup
பூண்டு-----5
இஞ்சி----- 1 inch
முந்திரி or Almond --10-15
Veg combinations ....
1. potato alone ....
2. potato + green peas
3. potato + cauliflower
4. carrot,peas, beans , cauliflower. potato, chow chow
5.cauliflower +green peas
லவங்கம் , பட்டை விரும்பியவர்கள் அரைத்து போடலாம் ...இல்லை எண்ணெயில் வெங்காயத்துடன் போட்டு வதக்கி விடலாம்.....பொட்டு கடலைக்கு பதில் வேர்க்கடலை சேர்க்கலாம் ...உங்கள் விருப்பம் .....
Many combination..........
Somemore..........
with or without turmeric.........
either with chilli powder or green chilli..........
For otato, we always prefer coconut milk rather than coconut paste........
I will the kuzhambu to boil well after adding coconut milt........
Initially some foam like material wll be formed....... Mix it well........ After that it will get dissolved and will give a nice consistency, like kasakasa paste kuruma......
Taste will also be good.............
Same preparation for boiled egg gravy also.........